Skip to main content

ADVERTEREN OP BIERVILTJES

Viltreclame, dat het werkt hebben we ondertussen wel bewezen. In de afgelopen jaren hebben we ruim honderd verschillende campagnes mogen inzetten. Met een hoog klanttevredenheidscijfer (9,2) en geweldige resultaten, durven we dit ondertussen hardop uit te spreken. Hoe je het wend of keert, een opvallende campagne is lastig te realiseren met de vaak ouderwetse of overspoelde mediakanalen. Kies daarom eens voor een viltcampagne en sta versteld!

Met viltreclame bereik je wekelijks duizenden horecabezoekers die matchen met de doelgroep van jouw bedrijf. Ons team denkt graag met je mee en maakt je altijd een goed en scherp aanbod, waardoor jij jouw potentiële klant al voor minder dan €0,02 kunt bereiken! Bij welke horecazaak wil jij graag gezien worden? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en binnen 24 uur neemt één van onze collega’s telefonisch contact met je op. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor om de mogelijkheden onder een kop koffie te bespreken!

Jij kiest zelf

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf kunnen kiezen, waar en wanneer zij willen adverteren. Elke Horecazaak heeft een ‘agenda’ van twaalf maanden. Zo kun je in januari al jouw campagne voor juni inplannen en andersom.

Wij werken altijd met het alleenrecht voor onze adverteerders. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ons team helpt je mee om de perfecte campagne op te zetten. We lopen met jou een aantal stappen door om jouw doelgroep goed in kaart te brengen, de juiste advertentieperiode te kiezen en uiteraard ook de meest matchende horecazaken voor te leggen. Uiteindelijk willen we allebei het beste resultaat. Wij zijn tevreden wanneer jij tevreden bent met het resultaat van jouw viltcampagne.

Viltreclame dat is effectief adverteren

Bierviltjes worden al jarenlang ingezet als promotiemiddel door brouwerijen en frisdrankgiganten. Logisch, want viltjes krijgen enorm veel aandacht. Brouwerijen promoten hun (nieuwe) bieren erop en proberen via slimme marketingtechnieken in het onderbewustzijn van de consument te komen. Vanaf nu kan jij dit ook doen met jouw bedrijf!

RECLAVILT zet op een unieke manier viltjes in en zorgt er zo voor dat jouw bedrijf onder het glas van de consument kan komen te liggen. Een doelgerichte, opvallende en betaalbare manier van adverteren. Wijk eens af van de standaard en val echt op met jouw bedrijf door een viltcampagne in te zetten!

Ruim 90% van de cafébezoekers is langer dan 15 seconden bezig met een bierviltje.
Zo’n 45% van de gebruikte bierviltjes aan het einde van de avond omgedraaid ligt.
Een horecagast gemiddeld 4 keer een contactmoment heeft met een bierviltje.
Bierviltjes al jarenlang ingezet worden als marketingmiddel door brouwerijen.

Zin in koffie of een biertje?

Ondertussen werken wij samen met ruim 100 populaire horecazaken (voornamelijk in Oost Nederland). Dit aantal breidt snel uit en 2021/2022 staat in het teken om een landelijke dekking creëren. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website, waardoor we er voor kiezen om geen horecazaken te tonen. Wij zullen, zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, contact opnemen en samen de beste mogelijkheden bespreken. Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we nemen altijd binnen 24-uur contact op!

    * In onderstaand veld kun je opmerkingen plaatsen: