Skip to main content

LEES ALLES OVER ONS BEDRIJF

Leuk dat je meer te weten wilt komen over ons bedrijf. RECLAVILT is een jong en snel groeiend bedrijf dat eind 2016 opgericht. In ons eerste jaar hebben wij diverse pilots gedraaid om tot het ideale marketingconcept te komen. Waar wij in 2018 alleen nog maar actief waren in de provincie Overijssel, werken we inmiddels met horecazaken en adverteerders door heel Nederland. Mocht jij ook graag je eigen bierviltjes gratis willen ontvangen als horecazaak? Meld je aan op via het contactformulier op deze pagina.

Ons doel is om iedere Horeca-ondernemer zijn eigen bierviltjes gratis aan te kunnen bieden. Daarnaast willen wij een zo groot mogelijk aanbod creëren voor onze adverteerders. Elke doelgroep in Nederland moet bereikt kunnen worden door middel van viltreclame. Een unieke, goed gelezen en doelgerichte manier van adverteren!

ADVERTEREN MET RECLAVILT

Wij merkten eind 2016 dat er steeds meer bedrijven op zoek zijn naar andere manieren van marketing. Iedereen post wel eens een advertentie op social media of in de (lokale) folder of krant. Juist doordat iedereen dit doet, worden deze mediums overspoeld door advertenties met als gevolg dat jouw advertentie niet meer opvalt tussen al die anderen.

Dat doen wij  anders! Wij geven onze adverteerders het alléénrecht op de bierviltjes. Alleen jouw bedrijf (samen met de horecazaak) staat op het bierviltje en ook meteen op alle bierviltjes die deze Horecazaak in de door jouw gekozen advertentieperiode gebruikt. Wij plannen samen met jou een periode in wanneer jouw viltjes ingezet worden en selecteren samen met je de Horecazaken waar jij gezien wilt worden. Wij hebben de doelgroep specificaties van alle aangesloten Horecazaken en maken deze inzichtelijk voor jou. We vergelijken jouw doelgroep en leggen deze naast ons Horeca-aanbod.

RECLAVILT brengt adverteren weer terug naar de basis, alleen dan op een unieke en opvallende manier. Jouw visitekaartje/marketingboodschap onder de drankjes van duizenden potentiële klanten. Wij werken op een doelgerichte manier en zorgen ervoor dat jouw bedrijf op lokaal, regionaal en landelijk niveau een enorme boost aan exposure ontvangt. Wist je bijvoorbeeld dat ruim 90% van de café bezoekers langer dan 15 seconden met een bierviltje bezig is? Reken dus maar dat je gezien wordt!

Lees hier meer..

BIERVILTJES VOOR JOUW HORECAZAAK

Een bierviltje in eigen huisstijl staat professioneel en is een stuk persoonlijker naar je gasten. Je promoot namelijk jouw bedrijf en het bijbehorende imago, in plaats (betaalde) reclame te maken voor de bierbrouwerij of frisdrankgigant. Wij vinden het belangrijk dat de Horeca haar eigen imago behoudt. Door onder het drankje van jouw gast een eigen bierviltje te leggen zal een gast hier meer gevoel bij krijgen.

RECLAVILT werkt samen met (lokale) adverteerders, waardoor wij jouw bierviltjes GRATIS aanbieden. Ons verdienmodel ligt bij de adverteerder en niet bij jou! Alles gebeurt in overleg en je zit nergens aan vast. Wij werken op een transparante en duidelijke manier. Geen poes-pas, maar gewoon doen wat we afspreken!

Lees hier meer..
106
HORECAZAKEN
148
VILTCAMPAGNES
84
ADVERTEERDERS