Skip to main content

GRATIS GEPERSONALISEERDE BIERVILTJES ONTVANGEN?

Wij willen ervoor zorgen dat iedere Horecazaak zijn eigen bierviltjes volledig gratis ontvangt. Jouw bierviltjes met jouw logo, betaald door sponsoren en adverteerders. Op dit moment werken wij met ruim 100 verschillende Horecazaken samen. Van grand-cafés tot restaurants en van gezellige cafés tot geweldige (nacht)clubs.

De kans is groot dat jouw bierviltjes (net als veel ander promotiemateriaal) doorberekend worden. RECLAVILT levert jouw bierviltjes 100% gratis en zorgt er ook nog voor dat er 1 zijde volledig in jouw huisstijl opgemaakt wordt. In ruil daarvoor plaatsen wij een sponsor/adverteerder op de keerzijde van het viltje. Uiteraard gaat alles in overleg en bepaal jij zelf welke adverteerder wel op het viltje komt te staan.

HOE WERKT HET?

Zoals we eerder zeiden; Wij willen dat elke Horecazaak zijn eigen viltjes gratis kan ontvangen. Via het contactformulier onderaan de pagina kan je (gratis & vrijblijvend) een aanvraag doen voor jouw Horecazaak. Ons team zal telefonisch contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Als alles duidelijk en akkoord is, zullen wij op zoek gaan naar een geschikte adverteerder voor jouw bedrijf. Soms is deze binnen enkele dagen gevonden, soms duurt het wat langer. Zodra wij in onze ogen een passende adverteerder hebben gevonden, nemen we contact met je op en leggen we het voor. Is het akkoord, dan gaan we over tot het ontwerp. Ons team maakt een mooi design voor jouw viltje, aangepast op jouw wensen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat alles gedrukt wordt en dat jij gedurende de advertentie periode beschikt over voldoende bierviltjes.

Mocht je nou zelf een kennis of relatie hebben met een eigen bedrijf, dan kan hij natuurlijk ook op de keerzijde van jouw bierviltjes staan. Hiervoor hanteren we een speciaal vrienden-tarief, waardoor het nog voordeliger wordt voor de adverteerder en jij nog sneller jouw viltjes hebt!

GRATIS

Onze bierviltjes zijn te allen tijde gratis voor jouw Horecazaak. Zodra jij aangeeft dat ze bijna op zijn, ontvang je binnen een week nieuwe viltjes!

JIJ BEPAALT

Jij geeft zelf aan welke adverteerder je wel op jouw viltjes wil hebben en welke niet. Er komt dus niks in jouw zaak te liggen waar je het niet mee eens bent!

IMAGO

Iemand komt naar jouw Horecazaak, omdat ze het er prettig vinden. Een eigen viltje geeft jouw horecazaak nog meer klasse en onderscheidenheid!

AFSPRAKEN

De enige regel die wij hanteren, is dat jouw eigen viltjes exclusief gebruikt moeten worden zodra er een adverteerder op staat. Best logisch!

Meld je hier aan voor gratis bierviltjes

Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Deze gegevens zullen gebruikt worden voor interne controle en worden getoond aan potentiële adverteerders.

  Gelieve het complete formulier in te vullen. Zijn de vragen niet van toepassing, vul dan een 'X' in.

  Naam *

  Bedrijfsnaam en plaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Vink de vakjes aan die van toepassing zijn voor jouw bedrijf/doelgroep:

  Type Horecazaak *

  Leeftijd doelgroep

  Openingsdagen

  Maandelijkse bezoekers

  Maandelijks benodigd aantal bierviltjes

  Heb je nog specifieke vragen en/of opmerkingen?