Skip to main content

Bestel hier uw eigen bierviltjes

Bierviltjes zijn een goed communicatie/promotiemiddel voor het bereiken van persoonlijke of zakelijke doeleinden. Uit verschillende onderzoeken komen uiteindelijk dezelfde feiten naar voren. Bierviltjes worden goed bekeken en krijgen simpelweg veel aandacht. ‘Horecabezoekers’ spelen ermee, lezen ze, draaien ze om (helemaal als ze niet bekend voorkomen) en ga zo maar door. Het is niet voor niets dat bierbrouwerijen en frisdrankgiganten al jaren lang gebruik maken van biervilt reclame.
Persoonlijke bierviltjes zorgen voor herkenbaarheid, beleving en sfeer onder uw bezoekers/gasten. U kunt persoonlijke bierviltjes goed inzetten voor bijvoorbeeld een bruiloft, cateringspartij of uw horecazaak. Daarnaast worden bierviltjes ook vaak ingezet op beurzen, open-dagen en in sportkantines. Een betaalbaar promotiemiddel waar u gegarandeerd leuke opmerkingen over krijgt.
Onderscheid ook uw bedrijf door persoonlijke bierviltjes in te zetten en vraag hieronder kosteloos en vrijblijvend een offerte aan!

Hoi, ik ben Thomas!
Afdeling ‘Eigen Bierviltjes’
Vragen? 074 – 700 21 82

“Wij bieden onze bierviltjes, in 9 van de 10 gevallen, goedkoper aan dan de concurrentie. Als klant van ReclaVilt ontvangt u kwalitatief goede bierviltjes en een uitstekende service. Ons team gaat graag een stapje verder voor u en staat ook na 18.00 uur voor u klaar!”

Nu aanvragen:

Altijd geheel vrijblijvend en kosteloos!

  Uw Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Hoeveel bierviltjes denkt u nodig te hebben? (verplicht)

  <5005001.0002.5005.00010.000>10.000

  Heeft u nog specifieke vragen en/of opmerkingen?

  Prijslijst 2017 bierviltjes

  Wilt u meer of minder bierviltjes bestellen dan in bovenstaande tabel staat aangegeven? Wij maken u hier graag, telefonisch of per mail, een passend aanbod voor. Wij kunnen u duizend-en-één mogelijkheden bieden. In bovenstaande tabel staan alleen de meest voorkomende aangegeven! “